KAAPSTAD - KENIA

KENIA - KAAPSTAD

6 weken expeditie dwars door Afrika

Van de Indische- naar de Atlantische Oceaan


Een lange reis, meer dan 7000 km. Door 7 landen. Door wildparken in Botswana. Door de uitgestrekte savanne’s in Tanzania. Langs het meer van authentiek Malawi. Langs de Skeleton Coast in Namibië. Fish River Canyon. Wijngebieden in Zuid Afrika. Het is een reis van Arabisch Mombasa naar cosmopolitisch Kaapstad. Een reis door de tijd, eeuwen-oude beschavingen in het binnenland , moderne tijden in Zuid-Afrika.


Het is een unieke, bijzondere en ook een heel mooie reis.  Een reis om nooit te vergeten. En om veel te fotograferen om een paar mooie boeken van te maken.

We zien gegarandeerd olifanten, giraffen en veel meer langs de weg. We kiezen voor landelijke wegen maar goed begaanbaar. Want we moeten ook kilometers maken.


Om de reis betaalbaar te houden wordt er soms gekampeerd als er goede campsites zijn. Dit vooral in Namibië.  Anders gezellige hotelletjes vooral in de steden.


Deze reis is in 2016 voor het eerst onder leiding van ko Duijvestijn en Peter Kimani gereden. Jaarlijk organiseren we de reis in april, mei en juni. Deze data speciaal voor het weer. Geen regen en nog niet te heet.


Je kunt kiezen voor een gedeelte van de reis van 3 weken of de hele reis van 6 weken. Je kunt opstappen in Kaapstad, Livingstone ( bij de Victoria watervallen) of Mombasa.


vertrek 2018

Kenia-Kaapstad 2 april
Kaapstad-Kenia 16 mei

vertrek 2018


Kenia-Kaapstad 2 april

Kaapstad-Kenia 16 mei